Аферата „Гинка разтресе като трифазен ток цялата държава. Мътната вода

...
Аферата „Гинка разтресе като трифазен ток цялата държава. Мътната вода
Коментари Харесай

Славчо Дедесето, съпруг на скандалната Гинка от Пазарджик, в любовна афера

Аферата „ Гинка " разтресе като трифазен ток цялата страна. Мътната вода в която плуват нашите политици се оказа освен мътна. На повърхноста изплува и доста „ Кафява пъстърва "! Като свински вътрешности на Гинкиното хоро се навървиха знакови имена от ъндърграунда - Маргините, Пашата, Жени Калканджиева, Бойко Борисов, СИК,........След тях се подредиха политиците, службите...

Министър ръководителя, който желае да бъде осведомен навреме за притежателя на всеки бляскав автомобил профучал по софийските улици, проспа договорката с ЧЕЗ. Поне по този начин съобщи обществено.

Сделката бе проспана и от ДАНС, само че тях няма защо да ги упрекваме. Още от аферата КТБ се знае - ДАНС е „ Спяща клетка ".

„ Спящата клетка " проспа и договорката с ЧЕЗ.

Но парламентарната и отвън парламентарната съпротива се разсъни.

Разбрахме какъв брой виновни хора са, изключително когато става въпрос за договорка в която не са включени! В потока от обвинявания които изсипаха върху държавното управление и за глухия стана ясно, че години наред национални събрания и държавни управления са подписвали продажни нормативни и под нормативни актове в интерес на ЧЕЗ. Държавата изцяло е изпуснала контрола върху енергийните сдружения. Превърнала се е в организъм без имунна система в който гореизброените вируси могат да нанесат безнаказано каквито си желаят провали.

Между разправиите се открои и една тънка сюжетна линия която остана на назад във времето, може би поради прежди експлоатираната тематика „ Кум гейт ". Тази спекулация тук се повтори. По остарял бит министър Теменужка Петкова се оказа кума на семейство Върбакови. Щом има Кума има и младоженка, щом има младоженка има и хубавец.

Хубавеца се споделя Славчо Върбаков, остарял познайник на ДАНС още от аферата с източването на телефонни импулси на държавната БТК, /твърдение на ген. Атанасов/. За източването на Данък добавена стойност нямаше такива безапелационни обвинявания, само че и по тази причина се приказва и писа доста.

Дотук всичко е скучна прозаичност. Пари Ток Пари прим. Скучна прозаичност! Нищо лирично за ограбените фенове, слушатели и читатели. Но... Оказа се, че Славчо Върбаков електрическия мотор на фамилния бизнес, с няколко източени сдружения, с няколко запора на фирмено имущество е същински плейбой с същинска плеймейтка. Но тук нещата са съществени, тази връзка е нещо като редом семейство. Двойката се радва на прелестно момиченце, което посещава елитна детска градина в столичния квартал Лозенец.

Източник: zname365

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР