АФЕРА го пишеше ежедневно от първия ден на така наречените

...
АФЕРА го пишеше ежедневно от първия ден на така наречените
Коментари Харесай

ДА ОБОБЩИМ ПЕЧАЛНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ УПРАЖНЕНИЕТО НА ХЕРО МУСТАФА & РАДЕВ: ИДИОТИЯТА НА ПРОСТОКИРОВЦИ ВРЪЩА НА БЯЛ КОН БОКО ТИКВА И КОМПАНИЯ!

АФЕРА го пишеше всекидневно от първия ден на по този начин наречените служебни държавни управления на Румен Радев – спрете се, връщате Боко на бял кон.

Лакардиите, нелепостите на Бойко Рашков като министър на Министерство на вътрешните работи още тогава, безличните държавни управления, които реанимираха третия и четвърти ешелон на ГЕРБ във властта и набутаха куцо, кьораво и сакато нефелно на постове, преляха в легитимирания продуктово позициониран план „ Политическа партия “ от Херо Мустафа & Румен Радев и стовариха на България най-идиотското държавно управление, което в миналото е управлявало страната ни.

Нали не сте не запомнили по какъв начин не различен, а Радев изрече, че с министри като Кирил Петков и Асен Василев България нямало да бъде същата?! Даааа, не е същата – такива кретени не беше и сънувал българския народ, оплетени в измами, схеми, тотална безпросветност, несръчност и липса и на обикновена обща просвета.

Да обобщим печалния резултат от упражнението на Херо Мустафа & Радев: идиотията на Простокировци връща на бял кон Боко Тиквата и компания!

АФЕРА го предвижда от първия ден на служебните държавни управления на Радев прелели в плана „ Политическа партия “ и набутването им на власт. С всичките си дейности, единственото, което направиха е да реанимират Боко и ГЕРБ и да докарат до отчайващата реакция на доста хора: „ като ще са такива кретени, по-добре да е Боко “.

И всичко това се сътвори под мотото „ синергия с дневния ред на Съединени американски щати “ и „ евроатлантическите полезности “. За да се върнем още веднъж … сначале.

Години наред, до момента в който ние единствени намерено и изрично водехме борби с Боко и кохортата му, вие, идиоти, се криехте по дупките като мишки, до момента в който не изпълзяхте под диригентската американска палка, ненадейно събудили се на режисираните „ митинги “, спрени отново от американците, сякаш поради ковида (?!!!), с цел да се разкрещите против ГЕРБ. Да, де, но чак когато беше разрешено.

И юмруци вдигахте, че чак и Простотокиро качихте на трибуната по повеля на Херо Мустафа, с цел да го извършите бир парче бунтовник против Боко и мафията, нищо, че до тогава си чешеше т…. в Канада.

И единственият резултат от тази „ евроатлантинтическа “ лайнарщина е, Радев & Херо Мустафа, на която старателно слугувате е, че връщате Боко и кохорта на бял кон.

Това е ситуацията.

Започваме изначало.

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР