„АЕЦ Козлодуй” ЕАД е подала към потребителите в Козлодуй топлоенергия

...
„АЕЦ Козлодуй” ЕАД е подала към потребителите в Козлодуй топлоенергия
Коментари Харесай

АЕЦ Козлодуй отново е подала повече топлинна енергия за периода 21.12. 2021 г. – 20.01. 2022 г.

„ АЕЦ Козлодуй” ЕАД е подала към потребителите в Козлодуй топлоенергия в размер на 12 847 MWh за интервала 21 декември 2021 година – 20 януари 2022 година Количеството е с близо 2% повече по отношение на същия интервал на предходната година. По данни на Националния институт по метеорология и хидрология тогава средномесечната външна температура е била с 0,73 градуса по-висока.
До клиентите на атомната централа, избрали месечните им начисления за топлинна сила да се образуват на база планирани данни, всеки месец до края на отоплителния сезон се популяризира информация за подадената сила за даване на опция за управление на потреблението и обмисляне на разноските. На втора страница в известието към месечните сметки са оповестени данни за общото количество топлоенергия, подадено до съответната абонатна станция, за затопляне на водата за интервала, както и информация за самостоятелното месечно систематизиране на топлинна сила.
„ АЕЦ Козлодуй” ЕАД уведомява всички свои клиенти – консуматори на топлинна сила, че са длъжни, според измененията в Закона за енергетиката от 12.03.2021 година, да подменят уредите си за дялово систематизиране (водомери за топла вода, апартаментни топломери и разпределители) с такива с отдалечен доклад в период до 1 януари 2027 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР