АЕК остава едноличен лидер в гръцкото първенство след 20-ия кръг.

...
АЕК остава едноличен лидер в гръцкото първенство след 20-ия кръг.
Коментари Харесай

Загуба на ПАО остави АЕК на върха

АЕК остава едноличен водач в гръцкото състезание след 20-ия кръг. " Жълто-черните " имат задатък от 2 точки пред досегашния лидер Панатинайкос, който претърпя втора поредна загуба. " Детелините " отстъпиха с 0:1 на Астерас Триполис и са с три провали от последните си 4 мача, като по този метод слязоха от върха.

ПАО не сътвори съвсем никакви положения, а също така още в 33-ата минута остана в понижен състав поради аления картон на Димитриос Курбелис. Дори и това не накара домакините да тръгнат по-смело напред, само че те дочакаха шанса си и в 80-ата минута Хулиан Бартоло им донесе трите точки, които ги изкачиха на 9-о място в подреждането.

В различен мач от кръга ПАОК се наложи мъчно над Левадиакос с 3:2 и се изравни по точки с Олимпиакос на третото място. Два гола за " черно-белите " означи Тиаго Данташ, а третото попадение беше дело на Константинос Кулиеракис след асистенция на някогашния бранител на Левски Янис Каргас. За гостите се разписаха Тиери Моутиньо и Триантафилос Цапрас.

Иван Горанов пропусна дуела на Ламия против Йоникос, изгубен с 0:2. Тимът на българския бранител беше в серия от 5 мача без проваляне във всички шампионати и стигна до полуфиналите за Купата на Гърция, само че през днешния ден отстъпи на директен съперник в дъното на класирането. Автогол на Дани Бехарано и попадение на Георгиос Валерианос донесоха успеха на гостите от Йоникос, които остават на дъното в подреждането, само че към този момент единствено на точка зад Ламия.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР