Адвокатката на Тони Иванов или съзнателно лъже и дезинформира, или

...
Адвокатката на Тони Иванов или съзнателно лъже и дезинформира, или
Коментари Харесай

„ШОФЬОРИТЕ“ НА ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ ПРОГОВОРИХА: ТОНИ ИВАНОВ БЕШЕ ПОСРЕЩАН С ЦЕЛУВКИ В ЗАДНИЯ ДВОР НА „ЧАТАЛДЖА“

Адвокатката на Тони Иванов или умишлено лъже и дезинформира, или самата тя е лъгана. Последното е необичайно, защото би трябвало да е осведомена с показанията.

Асен Василев неведнъж е посрещал в задния двор на първокласната си постройка на ул. „ Чаталджа “  Тони Иванов с целувки, разкриват в свои показания пред проверяващите органи няколко души от водачите – „ охранители “ на варненския гларус, научи BIG5 от свои съвършени източници.

Въпреки отричането, че не познава някогашния кандидат-премиер, се оказва, че през последните месеци Иванов неведнъж е бил посетител на Асен Василев в центъра на София. Той е бил каран там от няколко свои водачи, които след задържането му са се разприказвали за аферите на някогашния финансов министър с варненеца.

че на 7 юли Министерство на вътрешните работи задържа трима мъже при техен отвод да спрат за полицейска инспекция на кръстовището на бул. „ България “ и ул. „ Пушкин “. Служители от отдел „ Специализирани полицейски сили “ – Столична дирекция на вътрешните работи подали сигнал за прекъсване на лидер на л.а. „ Фолксваген Артеон “. Мъжът освен не спрял, само че и ускорил придвижването на колата. Незабавно бил последван от униформените, които го засекли и спрели на метри – в района  на  бул. „ България “.

В хода на подхванатата инспекция чиновниците на реда открили, че мъжът е карал със удостоверение за ръководство с изминал преди година период на годност. При инспекцията е открито, че е счупено предното стъкло на колата, в лекия автомобил са открити светлинна сигнализация и две радиостанции.

По данни на бранш „ Видеонаблюдение “-СДВР, фотоси от преди дни демонстрират, че автомобилът се е движел с сложена на предното стъкло светлинна сигнализация. Това Министерство на вътрешните работи заяви ден по-късно, премълчавайки, откакто към този момент имаше изявления в медията ни кой е арестуваният и премълчаха обстоятелството, че въпросният „ водач, 40-годишен мъж “ е лицето Тони Иванов, за който първо BIG5 заяви, че е непосредствен съкровен другар на претендента за министър председател и сегашен вицепремиер в оставка Асен Василев.

Това е Фолксфагенът на Тони Иванов, на който се виждат лампите на предното стъкло и който той твърди, че е на НСО

Тогава, а и посредством фотоси, оповестени в BIG5, беше открито, че на автомобила, употребен от Иванов, е имало инсталирана лампа на НСО, която при задържането на Иванов е бил изработен опит да бъде свалена. Както е известно, сходни лампи са прерогатив единствено за служебни коли на НСО и не могат за бъдат конфигурирани на частни такива. Въпреки това обаче гаджето на Асен Василев е употребявал такава лампа на частния си автомобил, като даже варненецът се е употребил и от услугите на няколко чиновници на НСО, както и на един чиновник на “Съдебна защита “, което пък ясно показва чадъра, които Иванов е имал с помощта на аферата си с Василев.

Преди към седмица юрист Галя Гълъбова, която е бранител на арестувания деятел от Политическа партия Тони Иванов, в обстойно свое изявление пред столичен вестник съобщи, че клиентът ѝ даже не е познавал Асен Василев.

Според разкритията на BIG5 обаче, това изказване освен не е истина, само че по разкази на очевидци, двама са показали много сериозна непосредственост пред очевидци. От всичко това излиза, че или адвокатката на Иванов съзнателно и умишлено лъже и дезинформира, или че самата тя е била лъгана от своя клиент. В изявлението си пред столичния вестник Гълъбова обстойно и нашироко изяснява какъв брой почтен е нейният клиент, като даже безочливо твърди, че Иванов в никакъв случай не е имал конфигурирана полицейска лампа на автомобила си. Смешно изказване най-малкото заради обстоятелството, че BIG5 разгласява фотография на автомобила на Иванов с полицейска лампа.

До този миг не бяха известни имената на придружителите на Тони Иванов по време на полицейската акция, когато той беше арестуван, само че BIG5 съумя да се снабди с техните имена. Става дума за Христо Генов Вълков и Денислав Данчов Иванов. Гаджето на Василев е употребил още и шофьорско-охранителните услуги на Димитър Кръстев от НСО, както и на разположение с името Александър – чиновник в „ Съдебна защита “.

Тони Иванов, както стана към този момент ясно от, има още прякорите Тони Парфюма и Тони Мафията, е употребил услугите и на още един чиновник от НСО. Става дума за Цветан Георгиев Стоименов, който е напуснал службата през 2021 година и също неведнъж е карал Тони Мафията на рандевута с Асен Василев в първокласния му дом в центъра на София.

Според показанията на въпросните охранители и водачи, Тони Иванов десетки пъти е бил персонален посетител на Асен Василев, като даже Василев персонално е слизал в задния двор на кооперацията, с цел да посреща с целувка варненската си пристрастеност.

В BIG5 държим дебело да подчертаем, че вършим това следствие не тъй като се интересуваме от мръсното долни дрехи и чаршафи на Иванов и Василев – какво вършат в леглото това си е тяхна работа, а тъй като казусът с Тони Иванов е образно доказателство за обстоятелството, че висши представители на Политическа партия са разпъвали чадър над свои близки, без изрично да имат право над това.

Не инцидентно от медията ни не се ровим към горещите клюки, че някогашният претендент за министър председател Василев живее на фамилни начала с културния министър в оставка Атанас Атанасов. Слухове, които апропо се популяризират на първо място от лица от най-висшето управление на „ Да, България “, които настояват още, че Наско Културата няма висше обучение. през вчерашния ден и за Асен Василев, който също до този момента по някакви неразбираеми аргументи отхвърля да покаже дипломата си за приключено висше обучение от Харвард.

www.big5.bg

Бележка на АФЕРА: Както АФЕРА писа – след разследнането на BIG5 и АФЕРА последваха закани и закани от така наречен „Тони Мафията“ към двете медии. Впрочем, съгласно брилянтни източници на АФЕРА, Тони Иванов в показанията си е набъркал имена на куп известни персони, нямащи нищо общо с аферите му с Асен Василев, само че пък по този начин е направил опит да отклони вниманието на проверяващите от себе си и от Василев. ЗАСЕГА АФЕРА икономисва имената, които е изръсил Тони Иванов в упражнението си по интриги. Кой с кого си ляга няма никакво значение, с изключение на когато тези зависимости са вкарани във Властта и опъват чадър над подвластните, газещи закона.
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР