Адвокатката Ирен Савова, което е защитник на зам.-кметицата на район

...
Адвокатката Ирен Савова, което е защитник на зам.-кметицата на район
Коментари Харесай

Адвокатката на зам.-кметицата на район „Младост“, се оказа защитничка и на скандалния Филип Тефтерчето

Адвокатката Ирен Савова, което е бранител на зам.-кметицата на регион „ Младост “ Биляна Петрова, се оказа защитничка и на скандалния Филип Златанов, прочут още като Филип Тефтерчето.

Савова, която в този момент обикаля като цветарка утринните телевизионни студиа и споделя, че заместничката на Иванчева и самата тя са почтени, повтаря същата теза като тази, която лансираше за Златанов, прочут още като „ индивида с тефтерчето “.

БЛИЦ напомня, че в края на 2015 година Върховният касационен съд (ВКС) анулира ефикасната присъда от 3 години и половина затвор на някогашния началник на Комисията за спор на ползи Филип Златанов и постанови условна. Справедливото наказване съгласно последната инстанция е 3 години условно с 5 години изпитателен период .

Той беше приет за отговорен, че не е качил в интернет две решения - за преустановяване на произвеждане за спор на ползи против президента Росен Плевнелиев и за определяне на спор на някогашния зам.-шеф на финансовия регулатор и някогашен президентски консултант Димана Ранкова. В първия случай Златанов е прикрил президента, с цел да не стане известно, че против него има сигнал, а във втория е попречил на Ранкова да апелира решението и това й е попречило да заеме висока служба в Българска народна банка.

Излиза, че адвокатката Савова има репертоар, който се пробва да пробута в утринните блокове и на синия екран…пък където номерът мине.

Паметта на българите обаче не е толкоз къса. Вижда се, че Специализираната прокуратура е събрала солидни доказателства и за клиентката на Савова - Биляна Петрова, и за кметицата на регион „ Младост “ Десислава Иванчева, която през вчерашния ден се държа истерично в съда .

Магистратите се готвят интензивно за вкарването на делото им в правосъдна фаза, където ще лъсне цялата истина.

Там ще рухне защитната теза на обвинените общински служителки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР