Адвокатите на Тодор Давидов-Гринго няма да обжалват решението на Айтоския

...
Адвокатите на Тодор Давидов-Гринго няма да обжалват решението на Айтоския
Коментари Харесай

Гринго заплаши със самоубийство ако го оставят в затвора

Адвокатите на Тодор Давидов-Гринго няма да апелират решението на Айтоския областен съд, който предходната седмица остави обичания на Софи Маринова зад решетките, а той пък спретна огромна цирк и заплаши, че ще се самоубие.

Веднага откакто магистратите оставиха Гринго в ареста, неговият бранител Красимир Кацарски разгласи, че ще апелира мнението. Очакваше се през днешния ден Давидов да се изправи пред Бургаския областен съд. Това обаче по този начин и не се случи. „ Решихме да не апелираме, с цел да може следствието да завърши по-бързо. След това ще пуснем ново искане за изменение на мярката”, сподели юрист Кацарски, представен от Флагман.бг.

Бургаският правист посочи, че чака при започване на идващия месец да има повече индикации по кое време тъкмо ще завърши следствието по случая. Кацарски добави, че сега криминалистите не престават да събират данни за телефоните, от които е заплашван айтоският предприемач Асен Атанасов-Ариф. Според него проверяващите служители на реда работели доста интензивно, само че по случая не било направено нищо по-различно от момента, в който Гринго бил закопчан след спецакцията в дома му.

Все по-голяма става вероятността айтозлията да изтърве мегаконцерта на обичаната си в столичната зала „ Арена Армеец”, с който ромската певица ще означи 20 години на сцена. Очаква се на него двамата да изпълнят няколко дуетни части, а също така за Гринго била отредена значимата роля на тонрежисьор на спектакъла на 9 декември. Междувременно лъснаха данни за големите задължения на певицата от близо половин милион лв.. Заради голямата сума на Софи е натрапен запор от Национална агенция за приходите и от една банка.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР