Адвокатите на Сам Банкман-Фрид, бившият ръководител на рухналата борса за

...
Адвокатите на Сам Банкман-Фрид, бившият ръководител на рухналата борса за
Коментари Харесай

Бившият шеф на FTX Сам Банкман-Фрид иска не повече от шест години затвор, тъй като процесът за присъдата чака

Адвокатите на Сам Банкман-Фрид, някогашният началник на рухналата борса за криптовалута FTX, желаеха присъда единствено от пет до шест години затвор след осъждането му предходната година по седем обвинявания в машинация.

Съединени американски щати. пробационни чиновници предложиха присъда от 100 години за ролята на Bankman-Fried в организирането на това, което прокурорите описаха като комплицирана машинация за милиарди долари. Той би трябвало да бъде наказан на 28 март.

Но в записка от 98 страници, подадена във вторник, юристите на Банкман-Фрид го разказват като измъчен от набор от неврологични и личностни проблеми, които не могат да бъдат преодолява, трансформирайки го в " трагична " фигура.

" Сам от време на време се показва като абсурд ", пишат юристите. „ Не тъй като той съзнателно мами или съблазнява, а по-скоро тъй като по този начин е „ организиран “ като човек. Той има извънреден коефициент на просветеност, само че компликации с стандартните стилове на връзка, изключително към страстите. “


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР