Адвокатите на Хънтър Байдън ще притиснат съдия да отложи процеса

...
Адвокатите на Хънтър Байдън ще притиснат съдия да отложи процеса
Коментари Харесай

Хънтър Байдън иска отлагане на данъчния процес в Лос Анджелис

Адвокатите на Хънтър Байдън ще притиснат арбитър да отсрочи процеса против него, който би трябвало да стартира идващия месец в Лос Анджелис по обвинявания, че е възнамерявал да избегне заплащането на 1,4 милиона $ налози.

Синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън се стреми да отсрочи датата на процеса на 20 юни най-малко до септември, отбелязвайки, че той също би трябвало да бъде изправен пред съда в Делауеър на 3 юни по обвинявания в огнестрелни оръжия.

Той се призна за почтен и по двете обвинявания, повдигнати от специфичния прокурор на Министерството на правораздаването Дейвид Вайс, за които той твърди, че са политически стимулирани.

Адвокатите на Хънтър Байдън споделят те не могат да се приготвят съответно и за двата процеса по едно и също време и са поискали закъснение — и уволняване — и в двата случая.

Ако арбитър Марк С. Скарси отхвърли предлагането си да отсрочи делото в Калифорния, той може да бъде управляван да бъдат съдени по две федерални каузи на противоположни крайбрежия идващия месе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР