Адвокатите на Георгиев поискаха той да бъде пуснат на свобода

...
Адвокатите на Георгиев поискаха той да бъде пуснат на свобода
Коментари Харесай

Свидетелски показания: Георги е откаран до дома на Дебора в нощта на нападението

Адвокатите на Георгиев желаеха той да бъде пуснат на независимост поради данните от ДНК и трасологичната експертиза, които по думите им показвали изрично, че Георгиев не е предизвикал порезните рани на ученичката Дебора Михайова, поради които ѝ бяха направени 400 шева.

Защитниците Валентин Димитров и Петко Кънев оповестиха, че в ДНК експертизата " няма какъвто и да било биологичен материал по облеклата, с които се твърди, че Георги е бил в нощта на нападението против Дебора ", а откритата на местопроизшествието стъпка от обувка не била негова - нито по тип, нито по мярка ". Адвокатите считат, че " прокуратурата изнася доказателства, които обслужват само обвинителната теза ".

Междувременно импровизирано стана ясно, че са събран свидетелски показания, съгласно които обвиненият Георги Николаев Георгиев е бил откаран до  адреса на потърпевшата Дебора Михайлова в нощта, в която е осъществено нападението над нея, заяви, базирайки се на свои източници от следствието.

Справки от Агенция " Пътна инфраструктура " са удостоверили придвижването на автомобила , в който е бил Георгиев, а измежду доказателствата против арестувания имало и информации от кафези на мобилен оператор, че телефонът му е засечен на место закононарушението , точно във времето на осъществяването на действието, добавя публичната телевизия.

добавя, че по неофициална информация има данни от камери на АПИ, че Георгиев е пътувал от родното си село до Стара Загора в същата нощ, а на кадрите се виждал водачът на автомобила, който е другар на обвинения.

Тези нови данни опонират на тезата на отбраната, че не той е причинител на нападението над младата жена.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР