Адвокатите на Джулиан Асанж са приели уверение, че Съединените щати

...
Адвокатите на Джулиан Асанж са приели уверение, че Съединените щати
Коментари Харесай

САЩ няма да поискат смъртно наказание за Асанж, ако бъде екстрадиран, каза съдът

Адвокатите на Джулиан Асанж са приели увещание, че Съединените щати няма да изискат смъртно наказване, в случай че създателят на WikiLeaks бъде екстрадиран и наказан, Върховният съд в Лондон е чул.

Асанж е изправен пред правосъдно гонене в Съединени американски щати за хипотетичен скрит план за приемане и откриване на информация за националната защита след публикуването на стотици хиляди изтекли документи, свързани с войните в Афганистан и Ирак.

По време на двудневно чуване през февруари юристите на 52-годишния мъж желаеха зелена светлина, с цел да оспорят отхвърлянето на делото му от предходен арбитър, с цел да предотврати изгонването му.

Миналия месец Дам Виктория Шарп и господин Джъстис Джонсън отхвърлиха множеството от правните причини на Асандж, само че споделиха, че в случай че не бъдат дадени „ приемливи “ гаранции от Съединени американски щати, той ще може да апелира на три учредения.

Тези уверения са, че Асанж ще бъде предпазен от и ще му бъде разрешено да разчита на Първата корекция – която защитав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР