Адвокатите на 26-годишния Георги Георгиев, подсъдим по делото за обезобразяването

...
Адвокатите на 26-годишния Георги Георгиев, подсъдим по делото за обезобразяването
Коментари Харесай

Делото Дебора: Поискаха отвод на съдията, но той не го даде

Адвокатите на 26-годишния Георги Георгиев, обвиняем по делото за обезобразяването на Дебора Михайлова желаеха отказ на съдията Десислава Порязова. Защитниците Петко Кънев и Валентин Димитров упорстват различен състав да гледа процеса.

Димитров и сътрудника му направиха настояванията при закрити порти, тъй като Порязова засекрети делото. 

Едно от нарушаванията, които са показали двамата юристи, било, че разпоредителното съвещание е планувано от различен магистрат. 

След заседание арбитър Порязова отхвърли да се води. Сега съставът взема решение дали да промени мярката на Георги и да го пусне от ареста.

По-рано през днешния ден юристите направиха различен опит да прекратят делото. Двамата визираха неразгледана молба за смяна на мярката за неотклонение и частна тъжба, на която съдът не обърнал внимание. Той обаче също остана несполучлив.

Докато изчакваше да разбере какво се случва в залата, бабата на 19-годишната Дебора Дарина Иванова съобщи, че момичето към момента изпада в потрес при типа на синя ръкавица. " Това, което претърпя тя, не го поисквам на никого. Само музиката я резервира жива ", сподели тя. Според Иванова повода момичето да запише ария е да даде мощ на други жертви на домашно принуждение да опишат какво им се е случило.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР