Адвокатите му твърдят, че компанията има с 65 милиона по-малко

...
Адвокатите му твърдят, че компанията има с 65 милиона по-малко
Коментари Харесай

Илон Мъск обвинява Туитър в измама

Адвокатите му настояват, че компанията има с 65 милиона по-малко "монетизирани всекидневни дейни консуматори ", на които могат да бъдат показвани цифрови реклами, от 238-те милиона, които обществената мрежа е оповестила

Илон Мъск упрекна "Туитър " (Twitter) в машинация в срещуположен иск по отношение на прекратената договорка за 44 милиарда $ за придобиването на обществената платформа, която съгласно него не е предоставила нужната информация и е подвела екипа му за същинската си база консуматори. Това се показва в информация в медиите, представена от Асошиейтед прес.

Според в. "Вашингтон пост " в насрещния иск, подаден през вчерашния ден от милиардера и основен изпълнителен шеф на "Тесла " (Tesla), се твърди, че "Туитър " е направил машинация, нарушил е контракта и Закона за скъпите бумаги на Тексас.

Насрещният иск на Мъск е бил подаден конфиденциално предходната седмица и отворен късно през вчерашния ден в Канцеларския съд на Делауеър, оповестява "Уолстрийт джърнъл ".

Мъск предложи да купи компанията по-рано тази година, по-късно се опита да се отдръпна от договорката, потвърждавайки, че обществената мрежа е "заразена " от доста по-голям брой спам ботове и подправени акуанти, в сравнение с е разкрила, напомня Българска телеграфна агенция.

"Туитър " съди Мъск, с цел да го принуди да приключи придобиването. Той отговори, подавайки срещуположен иск.

Адвокатите на Мъск настояват, че "Туитър " има с 65 милиона по-малко "монетизирани всекидневни дейни консуматори ", на които могат да бъдат показвани цифрови реклами, от 238-те милиона, които обществената мрежа е оповестила, оповестиха двата вестника.

Освен това съгласно желае по-голямата част от рекламите се демонстрира единствено на дребна част от потребителската база, показва в. "Вашингтон пост ".

"Туитър " назова доводите на Мъск "история, съчинена в опит да избегне съглашението за обединение, което към този момент не е атрактивно за него ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР