Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов потвърди думите на новия служебен

...
Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов потвърди думите на новия служебен
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА за стадиона: Движим се по план

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов удостовери думите на новия длъжностен министър на спорта Весела Лечева, че работата по реконструкцията на стадион " Българска войска " продължава да върви по проект и след промяната на управлението на ведомството.

" Както знаете, всички връзки сред нас и министерството на спорта са написани и продължаваме да работим. Това, което сподели министър Лечева, е безусловно вярно. Досега нямаме пречки и с новото управление и се надяваме взаимната ни работа да продължи по този метод ", съобщи Трендафилов пред " Тема Спорт ".

" Новият екип на ведомството встъпи в служба напълно скоро. Пак споделям, движим се по проект, във към този момент конкретизираните периоди. Разбира се, госпожа Лечева си назначи лична инспекция, с цел да влезе напълно в проблема. Ние няма от какво да се тормозим, знаете, че работим с един от най-големите интернационалните оператори в лицето на SportFive. Така че чакам, че всичко ще е наред, тъй като планът е извънредно значим освен за ЦСКА, само че и за цяла България ", добави юристът на армейците.

Той показа, че няма информация досега да се е провеждала среща сред представители на ЦСКА и новия състезателен министър.

" Не съм участвал на такива, тъй че не мога да кажа. Но както и самата госпожа Лечева съобщи, процесът към този момент е канализиран. Ние работим непрекъснато и се надяваме да бъдат спазени заложените периоди. Тоест, живот и здраве, до края на годината да сме подготвени с техническия план, в първите месеци на 2023-та да минат всички съгласувателни процедури и утвърждения и в случай че всичко е наред, през април да стартира действителната реорганизация на оборудването ".

Трендафилов съобщи, че от интернационалния оператор SportFive имат интензивно присъединяване по съставянето на механически план за стадиона.

" Откакто SportFive застанаха зад нас, те ще имат присъединяване в целия план, както и по време на всички строително-монтажни действия. Защото по-късно те като оператор ще желаят да ръководят оборудване, за което ще могат да дадат нужните гаранции. Те са напълно с нас в продължение на целия план. Те ще координират и ще реализират контрол от избора на архитектурните бюра до приемането на уверение за въвеждане в употреба. Плюс годините по-късно, в които те действително ще ръководят този стадион ".

Трендафилов разяснява и думите на Данаил Ганчев, който при срещите с почитатели през лятото съобщи, че е новият мощен човек на " Българска войска ".

" Това са към този момент много вътрешни неща от управлението. Аз споделям главно с изпълнителния шеф Филип Филипов и рядко имам задания, които са ми възлагани от притежателите, тъй че нямам съответен отговор на този въпрос ", сподели юристът на ЦСКА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР