Адвокатът на Брус Уилис коментира защо актьорът е продължил да

...
Адвокатът на Брус Уилис коментира защо актьорът е продължил да
Коментари Харесай

Адвокатът на Брус Уилис: Той искаше да работи, дори след заболяването

Адвокатът на Брус Уилис разяснява за какво артистът е траял да работи, даже след диагностицирането му с афазия.

В отговор на изказванията, че режисьорът Рандал Емет, с който Уилис постоянно работи, е предиздвикал артиста да работи, макар здравословните му проблеми, юрист Мартин Сингър споделя пред Los Angeles Times, че клиентът му самичък е взел това решение. „ Той искаше да работи, тъй като можеше, както доста други, диагностицирани с афазия, не престават с професионалните си отговорности “, безапелационен бе Сингър, написа tialoto.bg.

Адвокатът добавя, че присъединяване на Уилис в последните му планове е осигурило по-голямото им финансиране и по този метод хиляди хора са останали на работа, даже по време на пандемията от ковид.

67-годишният Брус взе участие дружно с Меган Фокс във кино лентата Midnight in the Switchgrass, играейки сътрудник на ФБР, който се пробва да избави партньорката си (Фокс) от сериен палач, с който са се срещнали по време на следствие за трафик на хора във Флорида. След това Уилис приключва още пет кино лентата с Рандал Емет преди да разгласи пенсионирането си по-рано през годината. Двамата работят дружно по общо 25 заглавия.

През март обаче фамилията на Брус Уилис разгласи, че артистът се отдръпва от Холивуд поради здравословни проблеми. Диагнозата, която му е сложена, е афазия – болест, която визира когнитивните качества и може да попречи даже на говора.

„ Това е доста мъчно време за фамилията ни и сме признателни за непрекъснатите обич, съчувствие и поддръжка, които получаваме. Ще нападаме този проблем дружно, само че искахме да сме почтени пред почитателите на Брус, тъй като знаем какъв брой доста значи той за тях и те за него “, написаха сегашната му брачна половинка Ема Уилис и някогашната – Деми Мур.

Източник, непосредствен до Уилис, споделя, че цялостен Холивуд се надява на благополучен излаз от обстановката. Според него, сътрудници и другари на артиста са оказали поддръжка на цялото му семейство и са посочили любовта си. „ Той е един от хората, които всеки в Холивуд обича, една от най-харесваните кино звезди “, добавя източникът.

В историята, оповестена в Los Angeles Times по отношение на Емет, той е упрекнат от няколко дами в непочтено държание. Те настояват, че режисьорът им е предложил функции в замяна на полови услуги. Също по този начин, някогашни чиновници го упрекват, че ги е принуждавал да правят противозаконна активност от негово име. Емет изрично отхвърли всички обвинявания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР