Адвокатът на Борис Бекер обяви, че трикратният шампион на Уимбълдън

...
Адвокатът на Борис Бекер обяви, че трикратният шампион на Уимбълдън
Коментари Харесай

Адвокатът на Борис Бекер разкри, че той е добре въпреки обстоятелствата

Адвокатът на Борис Бекер разгласи, че трикратният първенец на " Уимбълдън " " се оправя добре макар събитията ", като той изкара съвсем 6 месеца в английски затвор.

Адвокатът Кристиан-Оливер Мозер съобщи още пред ДПА, че ще бъде решено по кое време Бекер ще бъде екстрадиран в родната си Германия, откакто изтърпи присъдата.

Съдът в Саутхорк осъди някогашния номер 1 в международния тенис на 29 април на 2 години и половина затвор за това, че е скрил 2,5 милиона паунда и е избегнал да заплати задълженията си, откакто е разгласи л фалит през 2017 година.

54-годишният Бекел сега е в пандиза в Хънтеркомб - институция за задгранични пандизчии, която има по-ниско равнище на сигурност в съпоставяне със пандиза в Уондсуърт, където прекара първите седмици.

" Нашият клиент, Борис Бекер, е добре макар събитията и той се вписва градивно в ежедневния живот в пандиза ", сподели немският юрист.

Той разкри, че Бекер може да се обажда и да комуникира с външния свят когато и да е, само че не искаше да влиза допълнително елементи на въпроси дали Бекер практикува спорт или други интензивности, като отсече, че това са персонални неща.

Още не е ясно по кое време Бекер може да напусне пандиза през идната година, като присъдата е, че той би трябвало да излежи половината от присъдата си, а останалите 15 месеца ще бъде в пробация.

Бекер живееше в Лондон последните 10 години, само че няма английско поданство. Той работеше като коментатор за BBC за " Уимбълдън " в предишното.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР