Ивайло Петков заяви, че целта пред Арда на да участва

...
Ивайло Петков заяви, че целта пред Арда на да участва
Коментари Харесай

Ивайло Петков: Целта на Арда е участие в Европа

Ивайло Петков съобщи, че задачата пред Арда на да взе участие в Европа. Спортният шеф на отбора от Кърджали разкри част от проектите за идната лятна подготовка. Той присъстваше на формалната конференция на клуба за старта на подготовката за новия сезон в Първа лига, като приказва и за селекцията.

„ Новият треньор е прочут на всички, както и на него му е позната ситуацията в клуба. Именно заради това се доверихме, той да бъде новият ментор на АРДА. Единственият нов футболист към този миг е Емил Виячки. Имаме диалози с други футболисти, само че няма нищо съответно. Знам, че има доста споменавани имена, само че когато има публично подписан контракт, ще бъдете осведомени през клубния уебсайт “, разясни той.

" Няма да се разделяме с повече футболисти, въпреки всичко се разделихме с задоволително след края на шампионата. Искаме в Арда да играят колкото се може повече български футболисти. Проблемът обаче е, че с тези, с които преговаряме, всеки чака за чужбина. Участие в Европа, това ни е предпочитана цел. Дали ще бъде през новия формат на шампионата, заемайки 5-то място, или през купата, за нас няма значение “, показа Петков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР