Адвокатът на 21-годишната Ема Зоугари - Бертран Мерц, разкри какви

...
Адвокатът на 21-годишната Ема Зоугари - Бертран Мерц, разкри какви
Коментари Харесай

Смразяващи подробности около обвинението към защитник на Лудогорец в домашно насилие

Адвокатът на 21-годишната Ема Зоугари - Бертран Мерц, разкри какви тъкмо са показанията на неговата клиентка по обвиняванията против бранителя на Лудогорец Оливие Вердон. Вчера стана ясно, че 25-годишният бенински национал е упрекнат от някогашната си другарка в домашно принуждение и отправени закани за живота.

Вердон и Зоугари са били дружно за интервал от два месеца – от септември до ноември 2020 година Обвиненията против футболиста са поради осъществени дейности в нощта на 14 против 15 ноември в Разград. Според показанията ѝ, тя няколко месеца се е колебаела дали да подаде жалбата.

" Той се е опитал принудително да я принуди да отключи телефона си посредством лицево различаване, с цел да може да наблюдава неин диалог. Държал я е по този начин, че тя да не може да мръдне. Дръпнал е косата ѝ с едната си ръка, а с другата я е прегърнал към гърлото. Оливие Вердон е декларирал, че ще я заключи в жилището си без нейния телефон и тя повече няма да види фамилията си. На няколко пъти е загатнал, че разполага с връзки, които могат да провеждат нейното изгубване и да прикрият убийството. Страхувайки се за живота си, моята клиентка е скочила от прозореца на стаята, в която е била държана “, описа юристът Мерц пред френското издание 20minutes.fr.

Според информацията, недоволство против Оливие Вердон е било подадено в разградската прокуратура през предишния месец.

Това не е първият случай, в който бенинският национал е упрекнат в принуждение против жена. През август 2019 година футболистът е задържан в Испания поради скандал в хотел в баската столица Витория. Тогава очевидци са го видели да се държи жестоко с тогавашната си другарка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР