Адвокат от Тексас, който се призна за виновен за подхлъзване

...
Адвокат от Тексас, който се призна за виновен за подхлъзване
Коментари Харесай

Адвокат от Тексас, който отрови бременна съпруга с лекарства за аборт, осъден на 180 дни затвор

Адвокат от Тексас, който се призна за отговорен за падение на медикаменти за аборт в напитките на бременната си брачна половинка, беше наказан на 180 дни затвор.

Катрин Херинг, отчуждената брачна половинка на Мейсън Херинг, сподели в сряда пред съда на окръг Харис, че присъдата не е задоволително строга. Тяхната в този момент 1-годишна щерка има закъснение в развиването и посещава терапия осем пъти седмично, сподели тя.

" Не имам вяра, че 180 дни са правдивост за опит за ликвидиране на детето ви седем обособени пъти ", сподели тя, съгласно Асошиейтед прес.

39-годишният Мейсън Херинг е упрекнат в упойващи питиета, които е дал на брачната половинка си от 11 години, откакто научил през 2022 година, че тя е бременна с третото им дете. Жалба гласи, че по това време двойката е била разграничена, само че се е съгласила да посещава консултация за двойки.

Катрин Херинг сподели на полицията, че по време на сесия за консултиране през март 2022 година тя е споделила на брачна половинка си за бременността и той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР