Адвокат Николай Хаджигенов от коалицията Изправи се! Мутри, вън! избра

...
Адвокат Николай Хаджигенов от коалицията Изправи се! Мутри, вън! избра
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов става депутат от 25 МИР-София

Адвокат Николай Хаджигенов от обединението " Изправи се! Мутри, вън! " избра да е народен представител от 25 МИР-София и отстъпи мандата си в Пловдив, където водеше листата, на ръководителя на Единна национална партия Мария Капон, която беше втора.

Хаджигенов заяви решението си във Facebook.

" Пловдив, един в действителност превъзходен град, жертван да бъде сцена на лидерски борби по време на избори, дава свидни жертви, лишавайки се от народни представители кореняци. Пловдив, би трябвало да има депутат от региона! За това, този път вместо един депутат ще има двама. Дори с един мандат, действително ще имат двама в Пловдив, тъй като ще остана и народния представител на пловдивчани, а двамата дружно с Мария Капон ще открием приемна в града, която ще навестявам задоволително постоянно. Така че, честито на пловдивчани ", написа в профила си юристът.

От своя страна, Мария Капон отговори с хаштаг #ПловдивемоятаБългария и добави:

" Когато има сложна борба - би трябвало да сме в нея ми сподели Николай Хаджигенов през декември! Когато има елементарен избор - тръгвай безшумно далеко. Благодаря на всеки за сложните дни, които предстоят! Ще бъда в Народното събрание вместо вас и ще се боря до край! Защото Пловдив е нашата България ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР