Адвокат, който беше отстранен от полет от въоръжени ченгета, и

...
Адвокат, който беше отстранен от полет от въоръжени ченгета, и
Коментари Харесай

Адвокат, отстранен от полет на BA от въоръжени ченгета след скандал с кабинния екипаж, даден от министър-председателя

Адвокат, който беше отхвърлен от полет от въоръжени ченгета, и водач на съвета, който се хвалеше, че се пробва да убие къртици с горелка, бяха дадени peerages от Риши Сунак.

Правителството измъкна новината в петък вечерта, че министър председателят дава места на осем поддръжници на партията в Камарата на лордовете. Списъкът включва трима донори на торите, които между тях са дали съвсем 160 000 паунда на партията.

Там е и Чарлз Банър, юрист с високи позиции, който нашумя през 2022 година, когато фамилията му беше свалено от аероплан откакто на бавачката им беше отхвърлен достъп до бизнес класа от кабинния екипаж. Въоръжени служители на реда ескортираха юриста, двете му деца и майка им от самолета на British Airways на летище Хийтроу.

Г-н Банър беше платил за билети за бизнес класа, само че на изхода за качване му беше казано, че фамилната бавачка е била намалена до икономична, защото полетът е бил надценен. Адвокатът сподели, че чиновниците в самолета са били „ груби “ с него, когато той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР