Advance Academy стана на 5 години. За това време над

...
Advance Academy стана на 5 години. За това време над
Коментари Харесай

Безплатно обучение по Дигитален Маркетинг по случай рождения ден на Advance Academy

Advance Academy стана на 5 години. За това време над 1500 курсисти приключиха стратегиите на академията, доста от тях към този момент са се осъществили в ИТ компании. Нашите деца печелят национални надпревари, провели сме 140 образования, в общо 12 000 часа в лекции и семинари, а екипът на академията, нейното сърце, душа и мозък, порасна от двамата създатели, които стартираха всичко на 22 Април 2017, до 35 индивида през днешния ден, които са в дъното на триумфите на най-голямата ИТ академия в Източна България.

Но на Рожден ден, като на рожден ден. Подаряват се дарове.
Специално за 5-тият ни рожден ден създадохме първата в България БЕЗПЛАТНА стратегия по Дигитален маркетинг “ " target= " _blank " rel= " nofollow " > Digital Marketing Basics ”, която обгръща всичко належащо, с цел да ви вкара в света на цифровия маркетинг и да придобиете съществени познания и на практика умения. Курсът е разграничен на 3 модула с обща дълготрайност от 8 седмици, като в първата част курсистите ще се срещнат с съществени концепции в маркетинга. Във втората, фокусът ще бъде върху обществените мрежи, а в третата ще разберем за какво наличието е толкоз значимо.

Това е нашият подарък за всички вас, които ни подкрепяте, помагате и се грижите планът “Advance Academy ” да порасне от концепцията написана на салфетка на едно летище до Варненската EDUTech компания “Advance Academy ”, с която се гордеем.

Предварително записване може да се направи на адрес:

Лятна Ваканция в Advance Academy
Освен това, лятото е все по-близо и имаме нови изненади за нашите дребни другари - “Лятна Ваканция в Advance Academy ”. На 4 Юли ще започва първата Лятна ИТ занималня във Варна за деца от 1 до 4 клас. ИТ занималнята на Advance Academy има за цел да потопи децата в невероятния свят на ИТ. Програмата е 5 дневна (от Понеделник до Петък), като всяко занимание е разграничено на два съществени съставния елемент, като единият е преди обяд, а другият следобяд. Преди обяд децата ще учат съществени концепции в програмирането и ще основават игри, а в следобедната част ще се забавляват с инженерните лаборатории на Advance Academy.

Благодарим ви за поддръжката и доверието през годините! Ние нямаше да сме Advance Academy, без всеки един от вас!
Email: [email protected]

Телефон: 0889990030
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР