Адв. Станислав СтаневПредставете си ако навремето бяха направили подписка против

...
Адв. Станислав СтаневПредставете си ако навремето бяха направили подписка против
Коментари Харесай

Призивите да напуснем НАТО са или нелеп популизъм, или проява на национално предателство

Адв. Станислав Станев

Представете си в случай че преди време бяха създали подписка срещу войната и да бяха очаквали тя да спре Хитлер... Е, и Путин не може да бъде спрян с такава подписка. На Путин няма да му пука от подписки, нито пък би се отказал да нападне страна, която го мисли за братска. Този човек не се посвени да нападне Украйна и да

бомбардира своите сънародници в Харков

Единственото нещо, от което диктаторите схващат е храброст и достолепие. Затова и Русия не посмя да се озъби на Финландия, без значение че при започване на експанзията против Украйна финландците не бяха в НАТО; без значение, че помагаха на жертвата и че имат 1300 км обща граница с агресора.

Не, България няма да влезе във война с Русия или най-малко няма да я стартира. А в случай че бъде нападната, по-добре да е в мощен тим, в сравнение с сама. Честно казано, мощно се колебая руснаците да се осмелят да атакуван НАТОвска страна. Ако обаче България не е в НАТО няма какво да спре Русия да ни нападне, окупира и да трансформира (все още) релативно подредената ни Родина в калната съборетина, каквото съставлява съвсем цялата им територия.

Членството ни в НАТО все още няма опция. А апелите да излезем от тази организация са или безразсъден популизъм, или демонстрация на национално изменничество. Ако един човек се интересува от история и обича България, би трябвало да знае, че най-постоянният зложелател на Третата българска страна и нейното достолепие и най-устойчивия съдружник на нейните врагове е

Руската империя/СССР/Руската федерация

Истинските достойните български политици, които желаят да бъдат одобрявани като патриоти би трябвало да се борят за мощна и почтена, въоръжена с качествено оръжие българска войска. Армия, която се управлява от БЪЛГАРСКИ офицери, които се въодушевяват от Иван Колев и от Владимир Вазов, а не от Владимир Заимов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР