Адските санкции на Запада се провалиха с трясък, те не

...
Адските санкции на Запада се провалиха с трясък, те не
Коментари Харесай

Медведев: Адските санкции на Запада се провалиха с трясък, руската икономика е стабилна

" Адските " наказания на Запада се провалиха с тропот, те не съумяха да подкопаят стабилността на съветската стопанска система. Това написа в канала си в Телеграм заместник-ръководителят на съветския Съвет за сигурност и някогашен президент и министър председател на РФ Дмитрий Медведев.

" На вражеските страни не им доближава геройство да призная, че " адските " им наказания с тропот се провалиха. Не работят. Абсолютното болшинство от промишлената продукция и потребителски артикули успяхме да сменяем с наши, съветски, а недостигащите - с азиатски марки. Работи и така наречен успореден импорт, от който получаваме същите тези западни марки, а техните притежатели - нищо. Всичко е както постоянно - американците печелят за сметка на унижената Европа. Смачканата Европа търпи и губи пари. А МВФ дори предвижда растеж на стопанската система в Русия през тази година ", написа Медведев, който е и водач на ръководещата партия " Единна Русия ".

" Остава единствено да приемем разпоредбите за потребление на тяхната интелектуална благосъстоятелност. Без всевъзможни лицензи и плашане на авторски въздаграждения. Това, с изключение на всичко останало, ще бъдат и нашите ответни наказания против техните права на благосъстоятелност. За всичко - от филми до промишлен програмен продукт. Благодарим, апропо, на тези, които разраБотиха разнообразни стратегии за безлицензно прилагане на техните скъпоструващи интелектуални артикули. Накратко, за пиратско прилагане в режима на персонални наказания. И какво, à la guerre comme à la guerre (На война, като на война)... ", приключва Дмитрий Медведев.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР