Адски задръствания в днешния дъжд скъсаха нерните на пловдивските шофьори.

...
Адски задръствания в днешния дъжд скъсаха нерните на пловдивските шофьори.
Коментари Харесай

Адски задръствания побъркаха шофьорите в дъжда

Адски тапи в днешния дъжд скъсаха нерните на пловдивските водачи. В редакцията на Marica.bg получихме десетки гневни сигнали за тапи по главните булеварди, поради които трафикът пъпли като костенурка.

„ 15 минути пътувам по бул. „ Руски “ от кръстовището с „ 6 септември “ до Търговската гимназия и още не стигнал. Светофарът на пресечката с ул. „ Гладстон “ е надъхан по този начин, че пуска единствено по няколко коли от булеварда и още веднъж светва алено. Обаждам се от задръстването и звъня на „ Марица “, тъй като не зная телефона на тези, които ръководят умните светофари. Искам да запитвам кмета пътувал ли е скоро по бул. „ Руски “ в този сектор “, съобщи изнервеният до последна степен водач Йордан Енчев.

„ Сега е 15,10 ч.. Преди половин час съм тръгнал от Захарна фабрика към гарата и още не мога да стигна. Навсякъде има поправки и тапи “, ожали се и различен лидер.

Фъв фейсбук усещанията си от днешния, а и освен, трафик пусна и юрист номер 1 на Пловдив Стефан Левашки. Ето какво написа юристът:

„ Първият есенен дъжд докара немислим транспортен безпорядък в Пловдив. Разстоянието от 2 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи до Автогара Юг и назад изминах за 40 минути, несъмнено пешком щях да се предвижа по-бързо. Затворени са по едно и също време бул. " Васил Априлов ", бул. " Руски ", ул. " Любен Каравелов " и това е единствено в тази част на града. Разбира се пътна полиция, която да контролира тапите и да разчиства погрешно спрели коли, на никое място не се вижда. Явно Общината се вълнува единствено от това да уголемява Синята зона “.

Коментарите под думите на Левашки горещо подкрепяха изказванията му. „ Ужасен трафик...от Кючука до Тракия - близо 40 минути, единствено нерви да имаш “, написа консуматор. Друг добави: „ То се е видяло, че ще се качваме отново на конете..... “. „ Ходете пеш, няма да се изнервяте от тапи и в никакъв случай няма да закъснявате. Аз по този начин върша и инкасирам и една спомагателна екстра - спестявам от фитнес. Само от умните светофари няма избавление, тъй като от време на време се чака по 5 минути, само че пък няма и цялостно благополучие “, разяснява трети.

„ Ето по тази причина моята кола е в отпуск за идващите няколко дни “, поставя точка на мненията решил казуса си пловдивчанин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР