Адриана Тюркмен и двете й дъщери не се появиха на

...
Адриана Тюркмен и двете й дъщери не се появиха на
Коментари Харесай

Жените на Фатик не отидоха на панахидата му

Адриана Тюркмен и двете й дъщери не се появиха на панахидата в гробищния парк в Бояна, с цел да си напомнят тъжната дата 19 август 2003 година, когато той бе премахнат с над 30 патрона на столичния бул. „ България “.

В момента Александра е обвързана със заможния французин Албърт Виньо, който се занимава с хедж фондове. В профила си в обществената мрежа нормално на тази дата тя пуска фотоси от предишното, когато тя е дребната й сестра са още деца, а майка им и баща им са щастливо семейство, писа „ 168 часа “.

Тази година се навършва 15-годишнината от гибелта на Фатик, а Алекс пропусна да показа прочувствен спомен и даже не откри време да се върне у нас, с цел да му сервира цвете. Малката й сестра Адриана все още живее в България, само че постоянно пътува по първокласни воаяжи дружно с приятелки.

Поменът на татко й тази година съвпаднал с една от екскурзиите й до морето, а дистанцията й попречило да посети гроба му. Тя развива сполучлива кариера като брокер на първокласни недвижими парцели.

А брачната половинка на Фатик Адриана, съгласно нейни близки, изпратила цветя за помена му посредством трето лице, само че не се появила на гробищата персонално, тъй като била възпрепятствана.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР