Адриана Чечик, едно от най-известните имена в света на порното,

...
Адриана Чечик, едно от най-известните имена в света на порното,
Коментари Харесай

Адриана Чечик напуска филмите за възрастни: Искам нещо по-интелектуално /снимки/

Адриана Чечик, едно от най-известните имена в света на порното, разгласи, че възнамерява да напусне промишлеността.
С над 3,8 милиона почитатели в Instagram, стотици снимани подиуми, редица извоювани награди и доста отнесени шмайзерчета, Чечик има репутацията на една от най-значимите актриси в сектора за възрастни.
Отдадеността на звездата към работата ѝ даже ѝ остави съществени травми, в това число разместени прешлени на гръбнака. Сега обаче тя е решил да се опитва в ново амплоа – стрийминг на видеоигри в Twitch, където към този момент има близо 1 милион почитатели.
“Ще кажа, че Twitch се оказа благословия за мен, тъй като за първи път в живота си съм част от сходна платформа… Просто открих място, където хората ме ценят поради самата мен ”, разяснява Чечик.
По думите ѝ в този момент се намира още в началната фаза на развиването си като основател на наличие за Twitch, само че се надява, че през идната година и половина няма да снима никакви секс подиуми.
“Просто желая да накарам всички да ме видят като освен това ”, добавя още 30-годишната актриса за възрастни.
Чечик изяснява и какви са аргументите за настоящето ѝ решение, като съгласно описа ѝ тя е почнала да усеща “клаустрофобия ”, откакто работи в промишлеността през по-голямата част от съзнателния си живот.
И в един миг просто този свят ѝ е станал… стеснен.
“В порно всички са доста сплотени, всеки приказва за драмите на всеки и всеки приказва за порно. Жадувах за интелектуалност, за учене, само че просто не го получавах. До такава степен бях обхваната от приятелите си и от порното, че нямах визия какво се случва във външния свят ”, изяснява Адриана.
Така тя взема решение да се опитва да стриймва по какъв начин играе игри в Twitch, като изяснява, че опцията да води диалози с хора отвън промишлеността за възрастни ѝ е помогнало да осъзнае, че тя може да се опитва да се осъществя и отвън порното.
“Опитът и диалозите там ме накараха да осъзная, че аз съм повече от това по какъв начин съм фетишизирала себе си, тъй като аз фетишизирах себе си. Този опит ми даде опция да схвана, че съм освен това ”, добавя още Чечик.
Що се отнася до бъдещите ѝ проекти надалеч от промишлеността за възрастни, Адриана споделя, че е постигнала всичките си цели в порното.
Амбицията ѝ в този момент е да стартира да се занимава с лайф коучинг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР