Адриан Златков е наследникът на известния столичен бизнесмен Тони Златков,

...
Адриан Златков е наследникът на известния столичен бизнесмен Тони Златков,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Снимки на отвлечения богаташки син Адриан: Води луксозен начин на живот с тузарски коли, обикаля ТОП клубовете по София и обича да ходи...

Адриан Златков е наследникът на известния столичен предприемач Тони Златков, който е притежател на една от най-големите автокъщи за първокласни коли в София - Софавто. За младежа се заприказва през днешния ден около информация, че може да е похитен. Министерство на вътрешните работи заварди региона към Герман, където живее фамилията на Адриан Златков. А по-късно бе оповестена и формалната информация. Според нея бащата е видял сина си рано сутринта в дома им, младежът излязъл първи, след час и предприемачът. Когато видял паркирана колата на сина си без никаква диря от него, подал сигнал в Министерство на вътрешните работи.

На този стадий няма съществена версия, само че се работи и по вероятността фактически да се касае за похищение.

Справка в Търговския указател сочи, че Адриан Златков е шеф и едноличен притежател в две сдружения, които се занимават с компютърни услуги.

Справка сочи, че младежът се води шеф на външно търговски отдел в "Софавто ".

Също като татко си, той поддържа първокласен метод на живот и е обожател на скъпите коли.



Често може да бъде видян във вип-заведения в София, а от профилите му в Инстаграм и Facebook излиза наяве, че обича и да пътешества до разнообразни екзотични дестинации.

Тони Златков е притежател на една от най-големите автокъщи - Софавто. Тя бе жертва на палежи на два пъти. Първият опит бе през 2012 година, а вторият - през април т. година Тогава бе задържан и обвинен - скандалният разложки предприемач Никифор Кондев.

По време на следствието тогава стана ясно, че Кондев взел строителна техника на лизинг от притежателя на "Софавто " Тони Златков. Първоначално Кондев е платил няколко от дължимите по контракта вноски, само че по-късно е прекратил заплащанията. Златков е потърсил правата си по законов ред и е завел дело за отнемане, защото Кондов е отказал да върне предоставените му скъпоструващи изкопни машини. Според проверяващите Кондев е решил да му отмъсти като поръча да опожарят лимузините в "Софавто ", които възлизат на над 10 000 000 лв..

Самият Тони Златков отхвърля синът му да е похитен. Той твърди, че се касаело за кражба на кола, само че от младежа до този миг няма диря. Тони Златков отхвърля и да е имало каквито и да е закани против него или фамилията му.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР