Адриан заяви в ефира на bTV, че иска само прошка

...
Адриан заяви в ефира на bTV, че иска само прошка
Коментари Харесай

Адриян, прегазил Ани и Явор на бул. Сливница: Искам да върна вр...

Адриан съобщи в ефира на bTV, че желае единствено амнистия от околните на починалите Ани и Явор.

 

„ Най-вече от тях. Дори не знам, по какъв начин аз бих ги погледнал в очите. Не знам дали ще мога да ги погледна в очите, в случай че някой ден се срещнем, само че знам, че ще направя всичко допустимо, просто да им кажа, че скърбя. Просто желая да дам съболезнованията си по тази причина че страдат за това, което се случи на тях. Аз не трябваше да предпоставям това нещо да се случва въобще. Искам да върна времето обратно. Няма по какъв начин да ги накарам да не ме съдят. Два човешки живота ги няма към този момент ", уточни той.

„ По-скоро го виждам, виждам патрулката, това, което се случи. Беше като смут. Човекът е мъртъв, сирени. От хората, които бяха пристигнали чух, че има още един човек, който съм блъснал. Аз даже не знаех, че това е допустимо, аз даже не усетих. Нямам си на концепция какво се е случило до момента в който еърбегът ме удари, а това беше след конфликта. Много време съм бил в несъзнание ", сподели още причинителят.

 

Припомняме, че тежката злополука стана на столичния бул „ Сливница “ на 8 май 2023 година Младежите Ани и Явор изгубиха живота си на място, блъснати до момента в който пресичат на пешеходна пътека от автомобил, който по-късно се удря в железен дирек. За тежкия случай бе арестуван 18-годишният тогава Адриян Антонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР