Адриан Андреев и Димитър Кузманов приключиха участието си на тенис

...
Адриан Андреев и Димитър Кузманов приключиха участието си на тенис
Коментари Харесай

Шампионите се оказаха твърде силни за Кузманов и Андреев

Адриан Андреев и Димитър Кузманов завършиха присъединяване си на тенис шампионата Sofia Open 2019 при двойките. Българите отстъпиха с 2:6, 2:6 на холандците Робин Хаасе / Матве Миделкооп в дуел, който продължи 50 минути.

Хаасе и Миделкооп, които са първенци от предходната година, не позволиха да изгубят подаването си нито един път в хода на дуела.

" Загубихме, само че би трябвало да сме удовлетворени от представянето ни. Все отново за първи път играхме дружно, а нашите съперници са доста по-опитни. Опитвах се да оказвам помощ на Адриан със препоръки, само че нямаше какво повече да създадем “, разяснява Димитър Кузманов след срещата.

В същото време поставеният под №6 в главната скица Фернандо Вердаско се класира с лекост за втория кръг на сингъл. Левичарят от Испания се наложи с 6:2, 6:1 над последния останал представител на България в главната скица Александър Лазаров. Срещата продължи едвам 51 минути.

Въпреки провалянето, Лазаров изпраща извънредно сполучлив шампионат, в който той съумя да запише две победи в квалификациите – против Лукаш Лацко и Лука Вани. Лазаров напуща шампионата с 12 точки за ранглистата и чек за малко над 5000 евро.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР