Адреналинката Ени публикува романтична снимка с гаджето си Дерън. От

...
Адреналинката Ени публикува романтична снимка с гаджето си Дерън. От
Коментари Харесай

Лудата американска любов на адреналинката Ени

Адреналинката Ени разгласява сантиментална фотография с гаджето си Дерън. От фотоса се вижда, че американецът е татуирал името на обичаната си. Ени откри любовта в лицето на Дерън и през 2014г. двамата се бракуваха върху крилете на мощен мотор Harley Davidson.

 Снимка 303168

 Филм с адреналинката Ени завоюва премия
Филм с адреналинката Ени завоюва премия

Бившата танцьорка се похвали в обществената мрежа

Дерън научил родната танцьорка на ужасно доста неща и с него Ени схванала по какъв начин да откри спокойствието и истината. " Отдавна е духовно пораснал, тъй като е обиколил половината свят на автостоп и е видял какво ли не. Той е музикант. Пее, композира, свири на всевъзможни принадлежности. В същото време печели парите си в компания, която преработва олио за биогориво, " показа преди време адреналинката.

Ени постоянно забърква български манджи на брачна половинка си. Сред обичаните му ястия са пълнени чушки, шопска салата, баница със сирене. Тя среща любовта на живота си на един кино сет. " Това беше първият филм, който аз снимах в Съединени американски щати. Беше беззвучна лента - " Реката на Копса Мика ", " спомня си Ени.

Тайната на дългогодишната връзка се крие в разбирането и поддръжката на другия. " Правим взаимни отстъпки, търсим щастието във всеки момент. Дори ревността ни е сладка. Много си имаме вяра, няма я тази мъчителна ревнивост, която може да унищожи връзките. Даваме си независимост ", коментира Ени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР