Адмирирам изключително много подхода на вицепремиера Габриел, който е базиран

...
Адмирирам изключително много подхода на вицепремиера Габриел, който е базиран
Коментари Харесай

Зарица: Трябва да работим заедно за съдържанието

Адмирирам извънредно доста метода на вицепремиера Габриел, който е основан на основаването на ангажираност с туризма във всяка една институция

„ Трябва да работим дружно за наличието, а не за картинката. Именно за това наличие, предпочитано работи нашето държавно управление, когато ние издигнем стандарта на живот на хората, когато ние създадем постоянна и сполучлива стопанска система, тогава ще имаме един сполучлив бранд “, съобщи министърът на туризма Зарица Динкова по време на полемиката „ Бранд България 2024 – модерният роман за културата и туризма. Имиджът на страната ни в националната и интернационална връзка “.

Министър Динкова акцентира, че конкуренцията в бранш „ Туризъм “ е все по-голяма и в основата на тази конкуренция стоят както нововъведенията и новите подходи, по този начин и локалните общности. „ Затова адмирирам извънредно доста метода на вицепремиера Габриел, който е основан на основаването на ангажираност с туризма във всяка една институция. Брандът е цялост от цялата стопанска система “, сподели още министър Динкова.

Министърът на туризма акцентира, че колкото повече локални марки са сполучливи, толкоз повече това ще се отрази позитивно за България във всеки аспект. „ Именно това е и задачата на Черноморската стратегия – да дадем опция на локалните марки и общности да се показват. Защото един народен бранд не е безусловно нищо, в случай че той не съставлява синтеза на локалните забележителности от културното ни благосъстояние и завещание “, посочи Зарица Динкова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР