Администрацията на социалната мрежа Twitter блокира страницата на новия състав

...
Администрацията на социалната мрежа Twitter блокира страницата на новия състав
Коментари Харесай

Twitter блокира страницата на новия парламент на Венецуела

Администрацията на обществената мрежа Twitter блокира страницата на новия състав на Националното заседание на Венецуела " за неспазване на разпоредбите " на организацията, съобщи РИА Новости.
" Акаунтът е блокиран. Twitter блокира сметки, които не дават отговор на неговите правила ", е написано на празната страница на @lanuevaasamblea, основана за новото привикване на еднокамерния парламент на Венецуела.
 Дахер Ламот: Реално Facebook и Туитър нямат конкуренция, само че отговорни сме и ние Дахер Ламот: Реално Facebook и Туитър нямат конкуренция, само че отговорни сме и ние
" Решението е конкуренция. Състезанието. Демокрацията е нищо друго, с изключение на платформа, която би трябвало да подсигурява лоялна конкуренция....
Основните правила на обществената мрежа гласят, че задачата на Twitter е да улесни публичния разговор.
" Насилието, тормозът и други сходни типове държание водят до това хората да се опасяват да показват своите мисли, което понижава цената на световния публичен спор. Нашите правила съществуват, с цел да подсигуряват, че всеки може свободно и безвредно да взе участие в обществен разговор ", твърди обществената мрежа.
В същото време страницата на депутатите от предходното привикване, чийто мандат изтече през декември, продължава да работи в Twitter, тя е маркирана като тестван акаунт на държавна организация.
Политиката на световните обществени медии, които блокират потребителите по свое убеждение, беше подложена на тежка интернационална рецензия през януари, откакто Туитър и Facebook оповестиха безсрочно заледяване на сметките на американския президент Доналд Тръмп, обвинявайки го в подбудителство към принуждение. Други обществени мрежи последваха образеца.
 Акциите на Twitter паднаха след блокирането на Тръмп Акциите на Twitter паднаха след блокирането на Тръмп
Акциите на Twitter паднаха с 3,77% до 49,54 $ незабавно след блокирането на акаунта на настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съо...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро по-рано упрекна Фейсбук в цензура, когато през октомври 2020 година изтри три от изявленията му за националните събития в битката против ковид.
Лидерът на друга латиноамериканска страна, Мексико, Андрес Мануел Лопес Обрадор има намерение да се обърне към Г-20 с изказване за недопустимостта на цензура в обществените мрежи. Той не изключва основаването на национална обществена мрежа, която да подсигурява свободата на словото и неналичието на цензура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР