Администрацията на САЩ въведе политика на "нулева толерантност", която доведе

...
Администрацията на САЩ въведе политика на "нулева толерантност", която доведе
Коментари Харесай

Деца в клетки в САЩ шокираха света

Администрацията на Съединени американски щати вкара политика на "нулева приемливост ", която докара до разделянето на деца от родителите им, потърсили леговище в Съединени американски щати, откакто са пресекли границата нелегално. Информацията за деца, държани в затворени центрове, провокира вълна от публично неодобрение и накара Тръмп да се оправдава, че това са политики, въведени от демократите.

Министерството на националната сигурност удостовери, че в последните шест седмици 2000 деца са били разграничени от родителите си на границата. През уикенда бяха показани фрагменти от център в Тексас, където има 1100 души, измежду които 200 непридружени малолетни – които са държани в кафези. Сградата на някогашен супермаркет "Уолмарт " в Браунсвил, Тексас, е превърната в център за задържане, където в този момент се намират 1400 момчета. В Ел Пасо се слагат палатки, където да бъдат заведени още деца, оповестява Българска телеграфна агенция.

Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че фрагментите с държани в кафези деца в американските центрове за задържане на мигранти са надълбоко притеснителни и че Англия не утвърждава разделянето на мигрантски фамилии, съобщи Ройтерс. Съединени американски щати с драконовски проект против незаконните мигранти "Кадрите с деца, държани в, както наподобява, кафези, са надълбоко притеснителни. Това не е вярно, това не е нещо, с което можем да се съгласим, това не е методът на Обединеното кралство ", сподели Мей в английския парламент.

#pmqs PM May, @UKParliament just to make it explicitly clear - these are children imprisoned in cages, actual cages, and your monstrous friend @realDonaldTrump is locking children in cages - not in what appear to be cages, real cages! Are children to be treated like wild animals? pic.twitter.com/bEIECkjcVQ
— Joseph An Oilithrigh #FBPE #FollowBackProEU (@AnOilithrigh) June 20, 2018

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР