Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън изпрати доклад до

...
Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън изпрати доклад до
Коментари Харесай

Байдън ограничава приема на бежанци до 125 хил. души през 2023 г.

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън изпрати отчет до Конгреса, в който предлага през фискалната 2023 година (която стартира на 1 октомври 2022 г.) квотата за приемане на бежанци в страната да бъде лимитирана на 125 000 души, оповестява ТАСС, базирайки се на изказване на Държавния департамент на Съединени американски щати.

По този метод се предлага да се отговори на възходящите потребности, подбудени от филантропичните рецесии по света.

Държавният департамент, Министерството на вътрешната сигурност и Министерството на здравеопазването и обществените услуги препратиха президентския отчет до правосъдните комисии на Камарата на представителите и Сената, се споделя в изказването. Очаква се в идващите дни държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и представители на Министерството на вътрешната сигурност и Министерството на здравеопазването да проведат съвещания с Конгреса по предложенията на президента.

През тази година Байдън усили квотата за банкет на бежанци от 62,5 хиляди души на 125 хиляди души. В края на юли Axios заяви, че от март насам Съединени американски щати са приели над 100 000 украинци, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР