Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън действа в разрез

...
Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън действа в разрез
Коментари Харесай

Започна ли смяна на стратегията на Белия дом за Украйна?

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън работи в прорез с формалната изразителност, че Киев би трябвало самичък да дефинира бъдещето и последователно тласка украинския водач Володимир Зеленски към концепцията за реализиране на компромис при възможни договаряния с Москва. Това написа в обзорен коментар колумнистът на The American Conservative (TAC).

Според него Вашингтон е трансформирал тактиката си за Украйна. Той показва " три постепенни промени " във връзка с украинския спор. Според създателя, изначало Белият дом е минал към подтикване на Киев към договаряния. След това " западни чиновници започнаха да оферират на Зеленски да поеме курс към компромис. "

Според Шнайдер вследствие на това позицията на Съединени американски щати съществено се е трансформирала. Вашингтон съобщи, че изказванията за " териториалната целокупност " на Украйна " могат да се поясняват свободно ". „ Ако това е по този начин, тогава Съединените щати и техните съдружници от НАТО към този момент са отворени за вероятно преустановяване на огъня “, акцентира наблюдаващият.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР