Администрацията на президента Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Администрацията на президента Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън отмени рестрикциите върху полетите до Куба

Администрацията на президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в анулира серия от рестрикции, касаещи полетите до Куба, въведени от Доналд Тръмп. Сред анулираните рестрикции беше и преустановяване на възбраната за американски въздушни превозвачи да летят до други кубински летища, с изключение на Хавана, предадоха международните организации.

По времето на администрацията на Тръмп американските компании не можеха да летят до осем интернационалните летища в Куба. Освен това министерството на превоза бе наложило таван върху чартърните полети, като те трябваше да са до 3600 на година. После частните чартърни полети бяха прекратени и останаха вероятни единствено тези на държавни компании. 

Тогавашният държавен секретар на Съединени американски щати Майк Попмейо съобщи, че Куба употребила туризма и средствата от пътуванията, с цел да финансира своите злоупотреби и интервенция във Венецуела.

Сега министерството на превоза е отменило рестриктивните мерки от ерата на Тръмп по искане на държавния секретар Антъни Блинкън. Той акцентира, че тази стъпка е в поддръжка на кубинския народ и на външнополитическите ползи на Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР