Администрацията на Байдън направи ограничени изключения от санкциите на венецуелска

...
Администрацията на Байдън направи ограничени изключения от санкциите на венецуелска
Коментари Харесай

Администраторът на Байдън прави изключения от санкциите на венецуелска авиокомпания, за да разреши полети за депортиране

Администрацията на Байдън направи лимитирани изключения от глобите на венецуелска самолетна компания, с цел да улесни полетите за депортиране от Канада и Латинска Америка на незаконни венецуелци имигранти в социалистическата страна.

Офисът за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите позволи транзакции за Conviasa, венецуелска национална самолетна компания, с цел да позволи другояче глобени транзакции, в това число поправки, за благосъстоятелност на самолети до държавната самолетна компания за полети за депортиране.

Авиокомпанията беше глобена от администрацията на Тръмп, като чиновници споделиха, че режимът на Мадуро употребява самолетната компания „ с цел да транспортира корумпирани чиновници на режима по целия свят, с цел да подхранва поддръжката за своите антидемократични старания. " Санкциите включват всеки, който взаимодейства с самолетната компания.

Ходът на Министерството на финансите не анулира тези наказания и самолетната компания остава глобена, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР