Администрацията на американския президент тайно превозва непълнолетни мигранти със самолети

...
Администрацията на американския президент тайно превозва непълнолетни мигранти със самолети
Коментари Харесай

Разследване: Американската администрация тайно разселва деца мигранти

Администрацията на американския президент скрито транспортира малолетни мигранти със самолети от Тексас до Ню Йорк, написа в. „ New York Post ”, базирайки се на осведомени източници.

„ Самолети с малолетни мигранти скрито се изпращат в покрайнините на Ню Йорк в опит... да бъдат разселени скрито в целия район “, гласи информация на уеб страницата на изданието.
 Съединени американски щати няма да признае новата власт в Афганистан Съединени американски щати няма да признае новата власт в Афганистан
Съединените щати няма да признаят представители на радикалните талибани като публична власт в Афганистан. Това заяви в понеделник аме...

Чартърни полети с мигранти пътуват от Тексас от месец август, се споделя в материала. Според „ New York Post ” преди седмица два самолета са кацнали на летището в окръг Уестчестър в Ню Йорк, като множеството идващи са били деца. Сред пътуващите имало и нищожен брой възрастни мъже. След това мигрантите са качени в рейсове в наличието на полицейски чиновници.

Отбелязва се, че идващите след това са били настанявани при родственици в Ню Джърси или в профилирана институция в южната част на Ню Йорк. Според разбора на обявата от 8 август досега към 2000 малолетни мигранти са пристигнали на летището с 21 полета, като някои от тези самолети са кацали или през нощта или доста рано заран.

Байдън стартира своя мандат като президент на Съединени американски щати, отменяйки някои от рестриктивните мерки върху имиграцията, наложени от неговия предходник Доналд Тръмп. В резултат на това хиляди мигранти потеглиха към Съединени американски щати, а управляващите дефинираха ситуацията на южната граница като рецесия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР