Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев коментира най-горещата тема в

...
Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев коментира най-горещата тема в
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА: Правдата възтържествува!


Административният шеф на ЦСКА Милко Георгиев разяснява най-горещата тематика в днешния студен ден, а точно - решението на УЕФА, което дава право на " алените " да играят в евротурнирите още през идващия сезон.

Георгиев споделя, че ЦСКА е трябвало да играе още през предходната акция, само че тогава в последния миг клубът беше изваден от жребия за Лига Европа, а мястото му зае Дунав Русе, който след това отпадна безславно. В резултат на " интервенцията " треньор №1 на ХХ век у нас Димитър Пенев беше изработен за смях, защото беше командирован да участва на жребия, а в последна сметка се оказа в ролята на фен.

“Ние чакахме и предходната година ЦСКА да бъде позволен до евротурнирите, само че поради някои условия и “доброжелатели ” на клуба, то не се случи. Днес дойде писмо от УЕФА, в което се споделя, че в случай че ЦСКА се класира по състезателен път, ще взе участие в евротурнирите. Друг е въпросът по какъв метод се стигна дотук, най-добре е да приказва юристът, който се зае със случая. Тънките детайлности надали вълнуват почитателите, хората просто се радват, че този път правдата е на наша страна ”, съобщи Георгиев за предаването “Домът на футбола ”.

“Как си изяснявам събитията е различен въпрос. По отношение на миналогодишното писмо от господин Теодоридис, отговорът му беше поради друго питане на БФС, да се направи изключение по член 12 (т. нар. „ 3-годишно предписание за нови клубове ” – б.р.). Ние бяхме наясно, че нямаме нищо общо с такова изключение. Показателното беше, че малко по-късно БФС ни издаде евролиценз ”, добави още той.

“Дали делата в КАС са подтикнали УЕФА да постъпи по този начин? При всички случаи е по този начин, въпреки че обстоятелствата са си все същите и в този момент, с разликата, че към този момент е 2018 година. Хората сами могат да преценяват кое по какъв начин се е случило и за какво. Явно този път УЕФА е решила да вземе вярното решение ”, приключи Георгиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР