Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев гостува в студиото на

...
Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев гостува в студиото на
Коментари Харесай

Милко Георгиев: В БФС са са безумци до безумци

Административният шеф на ЦСКА Милко Георгиев гостува в студиото на „ Спорно за спорта “, с цел да разяснява въпроса за какво се стигна до такава степен, че тъкмо в последния миг преди тегленето на жребия, армейците да бъдат извадени от присъединяване в европейските шампионати, написа Sporta.bg.

„ В началото на месец май, изпълнителният шеф на БФС Боби Михайлов сподели, че няма потребност да се пита нито УЕФА, нито ФИФА дали ЦСКА има право на присъединяване. Незнайно по какъв начин, внезапно БФС реши да пита УЕФА с въпрос, заложен по този начин, че отговорът пристигна от генералния секретар, в резултат на което БФС издаде свое решение. На процедура, писмото идва преди ние да сме получили лиценз “, изясни Георгиев пред BiT.

По думите му, това е първият сходен очевиден случай и потвърждава какви некомпетентни хора, незащитаващи ползите на родния футбол, работят в БФС.



„ Искам да запитвам Боби Михайлов същата пътечка ли направи през 2012 година, като взе участие Лудогорец вместо ЦСКА. Нека от Разград да обяснят по какъв начин през 2010 година стават пълновръстен член на БФС и по какъв начин играят по същия метод, както трябваше да играем ние “, попита Георгиев. „ Случващото се е неуместно. В този БФС са безумци до безумци. Аз предлагам, когато Боби Михайлов дава конференции, да има дрегер там “, не скри страстта си Георгиев.

„ Бях човек на една среща с човек от йерархията на УЕФА, който ми сподели, че за първи път вижда случай, в който президент на БФС не оказва помощ, а пречи на футбола. Да, той ми сподели, че Боби Михайлов работи против ЦСКА “, разгласи Георгиев. „ Планът беше алената общественост да бъде разграничена – уви, сега ни сплотиха повече отвсякога “, безапелационен е административният шеф на алените. „ Призовавам цялата армейска общественост на първия армейски мач да се изсипе на стадиона и да покаже кой е тима. Знаете, че този мач е против Лудогорец “, прикани Георгиев.

„ За спекулациите с емблемата, мога да кажа, че Гриша Ганчев ще заплати тези 8 милиона “, безапелационен е Георгиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР