Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Процесът по акредитация включва разработване на

...
Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Процесът по акредитация включва разработване на
Коментари Харесай

Световно признание за Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ

Процесът по акредитация включва създаване на стратегии, процедури, правила и методики за да се отговори на всички заложени стандарти, ориентирани към пациента и към ръководството на организацията.

В рамките на седмица интернационална самостоятелна комисия посети двете бази на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ, където наблюдава: Качеството на медицинските процеси - дали лекуването и грижите дават отговор на най-хубавите интернационалните стандарти; Безопасност на пациентите; Управление на здравната система: каква е успеваемостта на системите и процесите в болничното заведение, с цел да се подсигурява оптималната работа и управление; Обучение на личния състав и актуализации за даване на най-съвременните технологии и способи на лечение; Интеграция на технологиите за възстановяване на опазването на здравето.

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ

" Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ има задоволителен резултат от този непоколебим развой на акредитация, което служи за удостоверение на нашата лоялност към безупречното даване на здравни грижи на нашите пациенти. Този триумф би бил неосъществим без ангажираността и професионализма на екипа ни, който се стреми да дава най-хубавото лекуване и грижи. Ние сме признателни на всички наши пациенти, които ни доверяват своето здраве и здравословни потребности. Вярваме, че този четвърти документ от JCI е отличие, което укрепва позицията ни като водач в здравната промишленост и в същото време укрепва решимостта ни да продължим да предоставяме висококачествени медицински грижи, основани на последните технологии и практики ", отбелязва господин Андрей Марков, шеф на лечебното заведение.

Източник: Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ

Материалът е възложен от " Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР