Адел се е сближила с новите си съседи – принц

...
Адел се е сближила с новите си съседи – принц
Коментари Харесай

Адел показа на принц Хари и Меган Маркъл как да живеят в Бевърли Хилс - slava.bg

Адел се е сближила с новите си съседи – принц Хари и Меган Маркъл, които се реалокираха в имение в Бевърли Хилс на стойност 18 милиона $, принадлежащо на холивудския артист и продуцент Тайлър Пери.

32-годишната певица живее на към пет минути от новия дом на херцозите на Съсекс и постоянно минава, с цел да ги поздрави, оповестява „ Mirror “.

Според изданието, Адел даже предложила учебното заведение на сина си на Меган и Хари за техния наследник Арчи и обяснила кои са тайните места в региона, където може да се разхождат, оставайки освен това незабелязани от локалните поданици и пресата.

Адел се сприятели с Меган иХари още през декември 2018 година по време на благотворителен обяд в памет на жертвите от пожара в Grenfell Tower в Лондон.

„ Меган се възхищава на това по какъв начин Адел съумява да избяга от ненужно публично внимание, макар че е звезда от подобен международен мащаб “, оповестява източник пред „ Mirror “.

Откакто се намират в Лос Анджелис принц Хари и Меган Маркъл към този момент съумяха да вземат участие в няколко благотворителни начинания. Съвсем скоро те занесоха храна на хора в рискова група поради ковид.

Освен това херцозите на Съсекс постоянно вършат видеа в поддръжка на разнообразни дела. Преди дни те се обърнаха в поддръжка на Асоциацията на учителите и лекторите. Преди това принц Хари похвали младите британци, работещи с неговия патронажен фонд.

Що се отнася до преместването им в Бевърли Хилс, съпрузите имаха и проблеми, около папараци, които не се харесаха и на съседите им.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР