Адел отложи концертите си в Лас Вегас. В емоционално послание ...

Адел отложи концертите си в Лас Вегас. В емоционално послание

Адел отложи концертите си в Лас Вегас заради COVID-19

Адел отсрочи концертите си в Лас Вегас. В прочувствено обръщение в Инстаграм певицата изясни, че огромна част от екипа ѝ е с коронавирус, има и закъснения на доставки. За 92 секунди Адел повтаря " скърбя " 8 пъти.

" Будни сме от над 30 часа и се опитваме да създадем нещо, само че времето свършва, и аз съм извънредно смутена и обезпокоена, и доста скърбя за всички, които са пътували. Много, доста скърбя. Ще насроичм други дати - към този момент работим по това. Всички представления ще бъдат изнесени и ще видите каквото би трябвало. Много скърбя. Просто не е допустимо... ", споделя певицата.

От довечера в протежение на 3 месеца Адел трябваше да пее в емблематичния " Сизър Палас ". Това щеше да бъде първата ѝ огромна изява онлайн от 2017 година.

Повечето от феновете на певицата, която след няколкогодишна пауза издаде следващия си албум и още веднъж провокира възторг, показаха поддръжката си и я окуражават.

Имаше и такива обаче, които я упрекнаха, че е реагирала прекомерно късно. Мнозина към този момент са в Лас Вегас и даже да желаят да анулират резервациите си за хотел, или за билети, това няма да бъде допустимо.

Източник: bnt.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg