Адел е отхвърлила договор за 200 млн. долара, за да

...
Адел е отхвърлила договор за 200 млн. долара, за да
Коментари Харесай

Адел отказа 200 млн. долара да продължи турнето си, предпочита да си почине

Адел е отхвърлила контракт за 200 млн. $, с цел да продължи турнето си, откакто разкри пред почитателите, че ще си вземе отмора " за необикновено дълго време ", предават светските издания.

36-годишната хитова изпълнителка неотдавна приключи своето турне в Мюнхен, Германия. По време на последната вечер на грандиозното си шоу Адел призна, че скоро няма да се види още веднъж с почитателите си. Говорейки на сцената пред своята аудитория, изпълнителката разкри:  " Имам още 10 концерта, само че по-късно няма да ви видя необикновено дълго време, само че ще ви държа покрай сърцето си. "

Адел, която неотдавна удостовери годежа си с Рич Пол, има контракт да се върне в Лас Вегас, с цел да приключи отчасти анулираната си резиденция в Caesars Palace, само че по-късно няма проекти да продължи да работи в музикалната промишленост дълго време. Тя освен не възнамерява да бъде в светлината на прожекторите за известно време, само че и съгласно известията е отхвърлила многомилионно предложение за удължение на турнето ѝ.

Смята се, че офертата е включвала резиденция в Макао, Китай, и още едно международно турне. Вътрешен източник неотдавна съобщи: " Имало е доста оферти, само че тя е отхвърлила всички, тъй като желае да бъде вкъщи с детето си. "

В диалог с Daily Mail, те прибавиха: " Китайската договорка сложи " милиони долари на масата, само че в последна сметка тя не пожела да го направи. Тя е сложила преди всичко детето си, колегата си и себе си. "

През юли Адел седна за изявление с немската социална телевизия ZDF и отвори дума за бъдещето си.

Звездата съобщи: " Искам огромен пробив по-късно и мисля, че желая да се занимавам с други креативен неща. Само за малко. "

Адел се реалокира в Съединените щати и разгласи резиденция в Caesar's Palace Colosseum във Вегас, която трябваше да стартира през януари 2022 година, само че беше анулирана в последния миг, единствено ден преди откриването.

Тази стъпка беше обяснена с това, че екипът ѝ е инфектиран с коронавирус, а също така тя анулира 10 концерта във Вегас заради заболяване. Феновете останаха ядосани, защото бяха похарчили хиляди за полети и настаняване, както и за билетите си, с цел да видят осъществяването на Адел.

Тя разяснява обстановката при започване на концерта си в Мюнхен, като сподели на почитателите си: " Бях спокойна през цялата седмица досега, в който приятелите ми се притесняваха, че нещо не е наред. Спомних си, че анулирах концерта си във Вегас. Нямаше да съм тук, в случай че това не се беше случило - нямаше да мога да продължа, в случай че бях направила шоу, в което не имах вяра. "

По-късно Адел се извини за породеното стеснение в обществените мрежи. Сега резиденцията ще продължи до 23 ноември тази година, след което тя се отдръпва за неопределен срок.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР