Адекватна комуникация на риска – хората да получават адекватна информация

...
Адекватна комуникация на риска – хората да получават адекватна информация
Коментари Харесай

Представителят на СЗО за България одобри връщането на брифингите за коронавируса

Адекватна връзка на риска – хората да получават съответна информация какво да вършат на база моментна обстановка. Мисля, че това беше положителното желание на щаба – различен е въпросът какви тълкования имаше. Затова желаеме научната общественост да се сплоти, да не дава спорни сигнали, тъй като се губят човешки животи. Това съобщи доцент Михаил Околийски, формален представител на СЗО за България, по отношение на – един път седмично.
По думите му, децата като цяло реагират положително на ограничения като носенето на маски – под формата на игра.
 Един милион жертви на COVID-19, само че съгласно Джонс Хопкинс към момента не Един милион жертви на COVID-19, само че съгласно " Джонс Хопкинс " към момента не
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 32 977 556 и 33 303 226 съгласно американ...
Околийски приказва пред Българска национална телевизия и, че СЗО желае обособените страни да споделят незабавно достиженията си във връзка с имунизациите и особено тази за коронавируси. Първите серии работеща ваксина би трябвало да отиват за най-уязвимите групи – здравните служащи, хората с хронични болести, възрастните хора.
„ Мисля, че за Европейски Съюз имунизацията ще бъде безвъзмездна, тя няма да бъде и доста скъпа ”, сподели още Околийски.
За край той изрази страдание, че е „ пропусната опция ” да бъде построена една болница, профилирана единствено за лекуване на COVID-19. Надявам се лекарите и медицинските сестри да устоят, добави Околийски.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР