ADATA Technology представи EC700G – външна RGB SSD кутия, която

...
ADATA Technology представи EC700G – външна RGB SSD кутия, която
Коментари Харесай

ADATA представя EC700G RGB SSD кутия

ADATA Technology показа EC700G – външна RGB SSD кутия, която дава на старите вътрешни M.2 PCIe или SATA устройства ново приложение под формата на външен SSD диск. EC700G е съчетаем с всички PCIe и SATA SSD устройства, като доставя скорости на трансфер до 1000MB/s с помощта на своя USB 3.2 Gen 2 и Type-C интерфейс.
Висока степен на съгласуемост
Новата външна кутия за SSD на Adata е съвместимa освен с най-разпространените M.2 2280 размери, само че също по този начин работи и с M.2 2242 и M.2 2230 модели. Кутията идва с USB 3.2 Gen 2 Type-C интерфейс и може да обезпечи скорости до 1000MB/s, което е към 12,51 пъти по-бързо от елементарните външни твърди дискове. На процедура това значи, че един филм с размер от 10GB  може да бъде трансфериран единствено за към 20 секунди.
Стилен дизайн
EC700G разполага с елегантна матова повърхнина, която защищава от натрупването на нежелани пръстови отпечатъци. Екстериорът се добавя от скосени ръбове, които придават повече дълбочина на дизайна, а горният объл борд е по диагонал насочен, създавайки забележима триъгълно завършена повърхнина. Дясната страна на панела е решена с RGB лента, която приключва стилната визия на кутията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР