Адаптивните LED светлини добиха популярност преди около 10 години и

...
Адаптивните LED светлини добиха популярност преди около 10 години и
Коментари Харесай

В Америка най-после приеха адаптивните светлини за законни

Адаптивните LED светлини добиха известност преди към 10 години и започнаха да се вграждат всеобщо на коли от всевъзможен клас през последните 5 години дотам, че на европейския пазар рядко има модел, който да не предлага тази екстра. При някои марки тя е включена в спомагателното съоръжение, до момента в който при други се предлага като общоприетоо съоръжение.
`В

Въпреки, че в Америка колите също са оборудвани с сходни светлини, то до напълно скоро те бяха неразрешени от закона и не можеха да бъдат употребявани на пътя. Това беше по този начин заради закон признат през 1967 година, който не разрешава потреблението на къси и дълги светлини по едно и също време, каквато е функционалността на адаптивните светлини. На процедура, някои от колите там се продаваха оборудвани с тази екстра, само че заключена софтуерно от производителя. Това към този момент може да се промени, откакто управляващите публично одобриха промени в закона, който разрешава потреблението на подобен вид светлини по пътищата.

`В

Все още няма информация за това по кое време автомобилните производители ще стартират да доставят колите за американския пазар с по този начин наречените „ матрични “ фарове и дали тези които са оборудвани с технологията, само че е заключена софтуерно ще могат също да се възползват от нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР