Адама Траоре от английския елитен Уулвърхемптън е сред най-бързите играчи

...
Адама Траоре от английския елитен Уулвърхемптън е сред най-бързите играчи
Коментари Харесай

Бебешко олио срещу контузии

Адама Траоре от британския първокласен " Уулвърхемптън " е измежду най-бързите играчи в света. Често, с цел да спрат крилото на " вълците ", противниците прибягват до непозволени дейности. Испанецът обаче има хитра тактичност, помагаща му да се откъсва от бранителите, написа The Sun. Той маже ръцете си с... бебешко олио.

Причината: Адама има проблеми с лявото рамо, което извади четири пъти този сезон. Заради контузията Траоре остана на аварийна пейка в не един или два мача на " Уулвс " след рестарта. Медиите на Острова пишат, че той най-вероятно ще се подложи на интервенция преди началото на сезон 2020/2021.
Кошмар за коментаторите: Трети Адама Траоре в Мали Играч от "Уулвърхемптън " избра африканската страна пред Испания
" Наложи се да прибегнем до потреблението на бебешко олио, с цел да го предпазим. Защитниците се тормозят, че може да се измъкне и постоянно го дърпат. ", споделят от щаба на " Уулвс ".

През този сезон Траоре съумя да си извоюва титулярно място в клуба от Западен Мидлендс и се регистрира с 6 гола и 12 асистенции във всички шампионати, a " Уулвърхемптън " приключи на седмо място във Висшата лига за втора поредна година. Изявите на фланговия футболист привлякоха вниманието на водещите тимове в страната.

Последни Най-четени Аварията на газопровода при Кулата: Най-веро
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР