Адам Лалана най-вероятно няма да играе повече за Ливърпул, въпреки

...
Адам Лалана най-вероятно няма да играе повече за Ливърпул, въпреки
Коментари Харесай

Лалана е изиграл последния си мач за Ливърпул, обяви Клоп

Адам Лалана най-вероятно няма да играе повече за Ливърпул, макар че продължи контракта си с британските първенци до края на сезона, разгласи мениджърът Юрген Клоп. Причина за това е, че възможна травма може да провали предстоящ трансфер на националния халф в друг тим.

Лалана, който страдаше от редица контузии в последните два сезона, не е играл от началото на пандемията и Клоп не счита да рискува здравето му. Германецът сподели по време на изявление преди кръга:

" Ясно е на всички, че Адам ще напусне клуба през лятото. Той към момента е тук и тренира на 100 %, само че до момента в който не ни е безусловно нужно да бъде на терена, Адам няма да играе. " Водихме доста полемики за играчите ни с изтичащи контракти, само че не и по отношение на него. Просто още от началото ние искахме той да остане до края на сезона, а неговото предпочитание беше същото. Но би трябвало да подчертая още веднъж, че няма да пожертвам здравето и бъдещето му. Тук той към този момент е легенда, а от идващия сезон може да бъде измежду водачите на различен тим.

" Адам има доста мощни мачове за нас през годините, само че аз персонално постоянно ще помня най-много метода, по който се включва в тренировките. Това е прикрито за вас, само че за мен той бе в действителност страховит с държанието си въз основата в Мелууд. Това ще си проличи от бъдещи изявленията на младите ни играчи. Когато ги попитат кой им е повлиял най-вече в първите им две години, те сигурно ще загатват Адам Лалана преди всичко ".
Премиър лийг 34 кръг, сряда 8 юли  Брайтън 22:15предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР